BELLA ITALIA SCHILDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 171 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Bella Italia Schilde. Meer weten? Ontdek meer

15 apr 2024 om 10:45 De bezorgtijd was zoals voorheen gemeld. De pizza’s waren verschrikkelijk. Helemaal plat en koud. Het karton was doorweekt en de ajuin die erop lag was nog rauw! De bodem was helemaal wak en zelfs de korst was niet krokant. En dat voor 65€.Schandalig
31 mrt 2024 om 20:58 Even though I ordered from a long distance, our pizzas arrived hot and their pastas were incredibly delicious. I can say it's the best around. They use their own courier vehicles, very fast
31 mrt 2024 om 20:20 Lekker zoals altijd.
31 mrt 2024 om 15:24 Lekker eten & topservice! Zeker voor herhaling vatbaar.
30 mrt 2024 om 21:36 Lekkere authentieke houtoven pizza’s die vindt je bijna nergens meer! Ik kom hier zeker nog eens terug
30 mrt 2024 om 21:33 Heerlijk gegeten zoals altijd.
23 mrt 2024 om 22:16 Eten was al zo goed als koud, waren veel te laat aanwezig en het eten was zeker niet wat er van verwacht was tegen die prijs.. geen aanrader..
17 mrt 2024 om 22:12 Super lekker zoals altijd!
7 mrt 2024 om 14:16 HET ETEN WAS ONDERTUSSEN KOUD
1 mrt 2024 om 21:05 Goed op tijd en pizza's warm en lekker. Extra aanpassingen correct toegevoegd.
15 feb 2024 om 20:44 Pizza was niet super warm maar wel lekker na een momentje in de oven
5 feb 2024 om 14:33 Had 19.00 u gezegd. Kwam om 19.30 uur. Dan de pizza koud, de bezorger haalde de tas al geopend uit de auto. Waarschijnlijk niet dicht geweest. Ook nog tiramisu besteld. Schandalig weinig voor 8 euro en het was helemaal uitelkaar gevallen.